E-sigaret
Actueel

Vragen over de E-sigaret?

Elektronische sigaret

Vormen E-sigaretten het beste alternatief voor de tabakssigaret? Natuurlijk is gewoon helemaal stoppen met roken de meest gezonde optie, maar wilt u als roker hier (nog) niet aan toegeven, dan is een e-sigaret op dit moment een alternatief voor ‘gewoon roken’. Nicotine-middelen als de pleister, zuigtablet, kauwgum en spray zijn in principe veiliger: er wordt immers niets meer geïnhaleerd – maar dat ervaren verstokte rokers soms nu juist als het probleem; zij willen graag het gevoel van inhaleren blijven ervaren. In dat geval is de e-sigaret een uitkomst.

E-sigaret kopen

Waar anders dan bij EA-Sigaret.nl koop je de beste e-sigaret. De zeer, zéér ruime webwinkel verkoopt natuurlijk ook aanverwante items als batterijen, e-liquids, beschermhoesjes, e-pijpen, e-sigaren, en overige toebehoren. Maar er is meer: op de website tref je antwoorden op al je vragen omtrent e-roken. Is de e-sigaret wel zo “gezond”. Nee, ook de e-sigaret is niet bepaald gezond en is alleen verkrijgbaar voor 18+ leeftijden. Want in de e-sigaret bevinden zich ook gevaarlijke stoffen. Veel hangt samen met de mate waarin de gebruiker het toegediend krijgt: je leest er alles over op de website van EA-sigaret.

Roken is ongezond. Ook indien het de e-sigaret betreft, toch is er een groot en noemenswaardig verschil ten opzicht van de tabakssigaret: in de e-sigaret bevindt zich géén teer. Teer is de stof die zorgt voor neerslag in de longen (en wat er met rokershoestbuien nogal eens wil uitkomen).

Wil je meer weten over het gebruik van de e-sigaret en welk type het beste bij jou zou passen? Bezoek dan snel de website van EA-Sigaret.nl.