Manuele fysiotherapie
Fysio

Verhelp klachten en pijn dankzij Fysiotherapie!

fysiotherapeut

Zorg is een zeer breed onderwerp en kan op diverse manieren toegepast worden. Zorg kan betekenen ondersteuning door zorgmiddelen die u helpen beter te horen of om uw leven gemakkelijker te maken, waaronder rollators of rolstoelen. Fysiotherapie is ook een veelvoorkomende zorgmethode. Heeft u last van uw spieren in uw rug, schouder of nek dan is een fysiotherapeut de beste oplossing.

Kinderfysiotherapie en kinderbekkenfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is speciaal gericht op kinderen, waarbij de zorg uitgevoerd wordt door specialistische fysiotherapeuten. Kinderen zijn nou eenmaal anders dan ouderen, aangezien kinderen nog volop in de groei van hun leven zitten. Hierdoor ondervinden ze voortdurend diverse veranderingen in het lichaam. Heeft u vragen voor onze specialistische therapeuten met betrekking tot kinderfysiotherapie of kinderbekkenfysiotherapie? Neemt u dan eens contact op met onze praktijk Fysiotherapie.

Manuele fysiotherapie

Manuele fysiotherapie wordt evenals kinderfysiotherapie uitgevoerd door specialistische therapeuten. Wilt u graag uw houding en bewegen verbeteren? Dan is manuele fysiotherapie de oplossing! Het doel van manuele therapie is het beter laten functioneren van de gewrichten. Onze specialisten hebben de benodigde kennis voor het beïnvloeden en oplossen van klachten met betrekking tot pijn en dergelijke. Wij helpen u met bewegen.

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot de bovenstaande specialistische onderwerpen? Of wilt u eens rustig meer informatie inwinnen over een fysiotherapeut? Bekijk dan nu de website van de fysiotherapie Rijssen Haarstraat.