Tips voor een succesvolle zoektocht naar een baan als bedrijfsarts
Tips

Tips voor een succesvolle zoektocht naar een baan als bedrijfsarts

Of je nu net afgestudeerd bent en op zoek bent naar je eerste baan, of op zoek bent naar een andere werkomgeving, we weten dat er veel plaatsen zijn waar je bedrijfsarts vacatures kan vinden. Je kan je verloren voelen omdat je niet weet waar je moet beginnen, of welk kanaal het meest effectieve resultaat voor je zoektocht kan opleveren. Hieronder vind je een lijst met belangrijke adviezen voor het solliciteren naar vacatures voor bedrijfsartsen, die je kan helpen bij je zoektocht naar de juiste baan.

Maak een lijst van je prioriteiten

Het klinkt op het eerste gezicht misschien eenvoudig, maar het niet kennen van je prioriteiten kan een spelbreker zijn in je zoektocht. Het is heel functioneel om een lijst proberen op te stellen van de belangrijkste elementen die cruciaal zijn voor je professionele voldoening, en ook een lijst te maken van de elementen die je op een negatieve manier beïnvloeden. Denk hierbij aan salaris, locatie, soort werkrooster, werkcultuur en werkdruk. Graaf dieper! Hebben een strak schema en slecht slapen een invloed op je productiviteit? Hoe ver ben je bereid je te verplaatsen om je elke dag met je werk bezig te houden? Denk daar eens over na en maak een lijst!

Gratis stockfoto met aangeven, afwachtend, anoniem

Wees realistisch

We weten allemaal dat het salaris een grote rol speelt bij de uiteindelijke beslissing. Maar er is meer om over na te denken als het gaat om professionele voldoening. Schets verschillende scenario’s in je hoofd. Noteer je gebruikelijke uitgaven, en denk na over het soort levensstijl dat je wil behouden of bereiken. Wil je geld sparen? Hoeveel zou je moeten verdienen om al je rekeningen te betalen en een spaarbedrag opzij te houden? Vergeet niet dat het beste salaris niet de beste arbeidsvoorwaarden betekent. Stel een salarisvork op waar je aan kan werken voor je aan je zoektocht begint.

Gratis stockfoto met afspraak, anoniem, armen over elkaar

Breid je zoektocht naar een baan uit

Bij het zoeken naar een nieuwe functie is het gebruikelijk om te kijken naar de dynamiek van de afdelingen, of het nu een grotere medische faciliteit is, of misschien zoek je liever een privé praktijk. Beperk je zoektocht echter niet. Op co2work.nl heb je de kans om in contact te komen met de juiste mogelijkheid voor jou. Wees duidelijk over je visie en wensen, en door een zeer diepgaand onderzoek vindt co2work het bedrijf dat het beste bij je past. Al je persoonlijke wensen komen aan bod, zoals je gewenste bedrijfscultuur, locatie, salaris en werkomgeving. Zij helpen je bij het zoeken naar de juiste job match!