Gehoor
Producten

Onzichtbare hoortoestellen zijn de toekomst

Veel mensen zitten er niet op de te wachten om een bril of hoortoestel te nemen. Echter is dit vaak noodzakelijk en wordt het zelf geadviseerd door een dokter. Nu bestaan er tegenwoordig al een tijdje lenzen waardoor een bril niet meer nodig is. Nu is er ook een onzichtbare oplossing voor hoortoestellen.

Iedereen is uniek

Dankzij de hoortoestellen van Van Boxtel Hoorwinkels worden je zorgen over een zichtbaar hoortoestel verholpen. Hoortoestellen zijn er in een ruime variatie aan soorten, elk toestel is weer verschillend waardoor de ene weer beter bij je past dan de andere. Een oor is net als een vingerafdruk of de iris van je oog. Het is een speciale afdruk die niemand anders heeft en uniek is aan jou. Daar komt bij kijken dat je zuinig moet zijn op je oren, je heb er immers maar 2 en je moet er nog een leven lang mee luisteren.

Wat voor een hoortoestel?

Doordat je kan kiezen of je een hoortoestel achter je oor of in je oor bevestigd wilt hebben is handig om na te gaan wat je zelf het fijnste vindt. Als je ervoor kiest om het achter je oor te bevestigen zal het vanaf een bepaalt punt wel lichtelijk zichtbaar zijn. Hier heb je weer geen last van als je het in je oor bevestigd, nu is het wel zo dat veel mensen liever niks in hun oor hebben.

IHO hoortoestellen

Er is echter nu een type hoortoestel op de markt die wel erg makkelijk en compact is om in je oor te bevestigen. Hierdoor zijn ze zo goed als onzichtbaar en worden ze speciaal op maat gemaakt voor je. Wel dien je eerst een gehoortest te laten doen om te zien of je in aanmerking komt voor deze zogeheten IHO hoortoestellen. Dit aangezien het niet geschikt is voor alle vormen van gehoorverlies. Wacht daarom niet te lang en laat je gehoor testen zodat je geadviseerd kan worden over de mogelijkheden.