massage
Fysio

Massage trainingen in Utrecht

massage utrecht

Instituut Kopos is reeds lange tijd in de omgeving Utrecht actief in het geven van professionele massage trainingen, workshops en korte cursussen. De cursussen zijn bestemd voor iedereen die belangstelling heeft in het onderwerp massages.

Massage cursussen | Info

 • Voor wie?
  Voor iedere belangstellende. Het is echter wel handig indien u zelf fit genoeg bent om de –vaak lichamelijk intensieve- cursussen te kunnen volgen. Er moet immers veel gekneed worden in spiermassa, wat de nodige armkracht vergt.
 • Waar?
  De locatie en praktijkruimte waar de weekend-cursussen gehouden worden bevindt zich in Huizen, Utrecht. Overige cursussen worden in Utrecht gehouden.
 • Welke cursus?
  In principe zijn alle aangeboden cursussen goed te volgen door beginners, echter, de cursus “Klassieke Massage” vergt een inleiding van de cursus “Ontspanningsmassage”, om deze goed te kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn er de cursussen “Partnermassage”, “Stoelmassage” en opfriscursussen.
 • Data?
  Op de website van Kopos.nl tref je alle data voor de cursussen. Veruit de meeste cursussen worden in het weekend gehouden, zodat iedereen gemakkelijk kan deelnemen.
 • Voor jezelf of voor een ander?
  Je kunt een massage cursus cadeau geven! De ontvanger zal zeer waarschijnlijk zeer verrast zijn als deze ziet een massage workshop te hebben ontvangen. Natuurlijk is een massage workshop ook een ontzettend leuk idee voor een vrijgezellendag; kan de bruid in spé direct technieken oefenen voor haar aanstaande echtgenoot, en het is gewoon een hele leuke groepsactiviteit om een vrijgezellendag vorm te geven.

Op de website van Kopos.nl tref je alle uitgebreide informatie die je nodig hebt. Bezoek snel de website voor de cursus die bij jou past!