echtscheiding
Zorg

Hulp tijdens een echtscheiding en schulden in Enschede?

scheiding

Een echtscheiding komt tegenwoordig steeds vaker voor en je ziet dat mensen er mentaal zeer onder lijden. Het is vaak een gebeurtenis die voor beide kanten zeer ingrijpend is en waarbij ondersteuning belangrijk is. Een echtscheiding komt vaak niet direct tot stand en veelal zie je dat een relatie scheurtjes of barstjes begint te vertonen, als hier niet een oplossing voor gevonden kan worden dan is het vaak zo dat een echtscheiding het gevolg is.

Een echtscheiding en kinderen

Indien jullie kinderen hebben dan zie je vaak dat het allemaal nog iets ingewikkelder wordt. Je kunt namelijk moeilijker uit elkaar aangezien je voor altijd met elkaar verbonden blijft. Steun uit de omgeving en vanuit de Wijkteams kan hiervoor een belangrijke oplossing bieden. Echtscheiding Enschede door de Wijkteams geeft je hulp en ondersteuning tijdens een conflict. Onze medewerkers kunnen je problemen analyseren, in kaart brengen en hiervoor een duidelijke oplossing verzinnen.

om je niet meer uit je schulden?

Een veel voorkomend probleem in Enschede zijn schulden. Steeds meer mensen komen wegens onvoorziene omstandigheden in de problemen door schulden. Krijg je weer de zoveelste brief van een incassobureau op de mat? Wil je ze eigenlijk niet meer openen en weet je niet hoe je de problemen omtrent schulden kunt oplossen? Dan kun je contact opnemen met de Wijkteams. Schulden in Enschede kunnen worden opgelost door een maatschappelijk werker van de Wijkteams in Enschede.

Heb jij vragen over de bovenstaande onderwerpen en kom jij uit de omgeving van Enschede? Bekijk dan de links in dit artikel en ga naar de officiële website van de Wijkteams van Enschede. Wij helpen jou graag verder met diverse problemen. Neem nu contact op!