Gezichtsmasker
Producten

Goede huidverzorging laat u stralen

GezichtsmaskerEen gezonde huid is om vele redenen belangrijk, want wist u dat de huid het grootste orgaan van het lichaam is? Een goede verzorging is daarom belangrijk om u goed te voelen en dan vooral op de lichaamsplekken die het meeste te verduren krijgen zoals op het gezicht. Met de aankomende zomer is het extra belangrijk om uw gezicht te beschermen en verzorgen. U ziet er niet alleen fitter, jonger en energieker uit, maar deze positieve mindset versterkt ook uw weerstand en verlaagt stress. Veel redenen dus om aandacht te besteden aan de huid en dan vooral in het gezicht.

Gezichtsverzorging in 10 minuten

Wanneer u deze zomer veel in de zon doorbrengt, kan dat een droge huid over heel het lichaam en ook uw gezicht tot gevolg hebben. Extra hydratatie kan dan helpen om het herstel van de huid te versnellen. Een hydraterend gezichtsmasker kan hierbij helpen om in een korte periode het natuurlijk herstel te ondersteunen en het verloren vocht terug te brengen. Daardoor voelt uw huid zich snel fit en is ook meteen klaar voor de volgende dag.

Juist op vakantie is huidverzorging belangrijk

Gaat u deze zomer op vakantie naar een warm land, daar waar de zon feller schijnt dan in Nederland? Neem dan zeker voldoende huidverzorging mee zoals gezicht slaapmaskers, zonnebrandcreme en aftersun. Het is namelijk heel gemakkelijk om u te verkijken op de kracht van de zon. Wist u dat de meeste vakantiegangers niet in de eerste dagen van de vakantie, maar juist na een dag of 4/5 verbranden. Het gebruik van huidbescherming wordt dan minder, want er wordt onderschat dat de huid de zon al aan kan. Juist deze huidsbeschadiging is gevaarlijk en leidt vaak tot versnelde veroudering en hyperpigmentatie. Het is daarom raadzaam om altijd zonnebrand met hoge factor te gebruiken en de factor eventueel heel geleidelijk af te bouwen, maar zeker niet ineens stoppen met smeren. Zo bent u uitstekend beschermd en klaar om optimaal te genieten van uw welverdiende vakantie.

Deze voordelen van gezichtsmaskers kende u nog niet!

Gezichtsmaskers komen in verschillende vormen voor, om verschillende redenen. Zo zijn er maskers die uw poriën schoonmaken (kleimaskers), die uw huid hydrateren (sheet maskers) en die uw huid verjongen (slaapmaskers). Maar naast deze voordelen, blijken gezichtsmaskers u ook geluk te brengen. En dan bedoelen we niet, dat u daarmee de Staatsloterij wint, maar een goed uitziende huid versterkt het zelfvertrouwen, waardoor sommige gebruikers meer aandurven. Ze gaan er meer op uit en ontmoeten meer mensen. En dat doet een mens goed, wellicht komt u wel de partner van uw dromen tegen of maakt u vrienden voor het leven.

Meer weten over diverse gezichtsmaskers? Kijk dan hier:

Clay masks
Sheet mask

Let op; deze informatie kan soms in het Engels zijn.