Actueel

De voordelen van een Pixformance Station

Functionele trainingDe Pixformance Station is een all-in-one oplossing voor fitness en revalidatie. Het is opgezet in Duitsland en de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Ze staan momenteel al bij diverse sportclubs in het gehele land.

Bij de Pixformance kun je je cliënten zelfstandig laten trainen. Zo kun je als fysiotherapeut bijvoorbeeld je cliënten een schema laten uitvoeren terwijl je zelf alweer bezig bent met de volgende cliënt. Enorme tijdsbesparing dus voor jou als fysiotherapeut, fitness trainer of sportschoolhouder.

De Pixformance is dus echt een ontzorgende machine die functionele training toegankelijk maakt voor een ieder. De interface bevat meer dan 100 oefeningen, waarbij ook meteen gelet wordt op de uitvoering van desbetreffende cliënt. Een revolutie dus binnen de fitness wereld! Daarnaast houdt de Pixformance vooruitgang bij. Sta je te lang stil, dan krijg je hier een handige notificatie van!

En er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen van de Pixformance. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bruikbaar voor alle indicaties
  • Afgestemd op de behoeften van uw praktijk door aanvullende oefeningen op aanvraag
  • Voortzetting van de therapie en overgang naar gezondheidsgerelateerde fitheid
  • Uitbreiding van de opleidingsdiensten en secundaire preventie zonder extra personeelskosten
  • Breed trainingsconcept: individueel met één Pixformance Station of in een groep met meerdere stations (circuittraining)
  • Betere resultaten van de therapie door een oneindige verscheidenheid aan trainingsprogramma’s en objectieve bewegingskwaliteit door real-time feedback

Kortom, ben je geïnteresseerd in een hogere ROI, maar daarnaast ook in een revolutionair concept in jouw sportschool of bij jouw kliniek, ga dan naar de website van Pixformance.