yogamatten
Producten

De beste yoga matten van 2019

Yoga matten zijn er in verschillende soorten, variaties en prijsklassen. Maar welke yogamat is voor jou geschikt? Waar let je op en hoe kies je een geschikte yoga mat voor jouw doeleinden? Wij hebben speciaal voor jou een overzicht opgesteld van de beste yoga matten van 2019.

Voordat we dieper ingaan op de yoga matten is het belangrijk dat we weten welke merken online verkrijgbaar zijn. Hieronder een overzicht van de bekendste merken binnen de yoga:

  • Ecoyogi
  • Manduka
  • Liforme

Ecoyogi yoga matten

Eco yogi mat
Ecoyogi staat bekend als het merk met ecologische producten. Deze yoga matten worden gemaakt van duurzame materialen. De yoga matten zijn niet alleen gifvrij, maar tevens emissievrij van 100% natuurlijke materialen, waaronder kurk, natuurrubber en katoen. Veel mensen denken dat ecologische producten duurder zijn, echter hoeft dit helemaal niet zo te zijn. De milieuvriendelijke yoga matten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en de matten gaan een stuk langer mee dan je gewend bent.  Voor meer informatie over de ecoyogi yoga matten, bekijk dan de website!

Manduka yoga matten

Manduka yoga mat
Manduka is waarschijnlijk één van de bekendste merken met betrekking tot de yoga matten. Ook Manduka heeft verschillende series in diverse prijs-kwaliteitverhoudingen. In de nieuwste series beschikt een Manduka yoga mat over een water gelijkende toplaag. Heel hygiënisch i.v.m. zweet en bacteriën. Ook zijn de meeste Manduka yoga matten gemaakt van biologisch afbreekbaar rubber. Deze natuurlijke variant van rubber haalt men uit het Amazone gebied. Meer informatie over een Manduka yoga mat.

Liforme yoga matten

Lifeforme yoga mat
Als jij op zoek bent naar een kwalitatieve yogamat dan is een Liforme yoga mat de juiste keuze! Het doel van Liforme was om het beste yoga mat merk over de gehele wereld te creeren en mogen zich zeker tot één van de beste yoga mat merken van de wereld noemen. De matten van Liforme staan bekent om de kwaliteit en de uitstekende absorberende werking. Wacht niet langer en bekijk ook eens de Liforme yoga matten!