Draag mondkapjes
Producten

Besmet geen anderen, draag mondkapjes

Draag mondkapjes en verklein je de kans om anderen te besmetten. Tijdens pandemieën zoals Corona is het veelal verplicht. Als je verkouden bent, ook als er geen virus is, kun je mondkapjes dragen. Hierdoor besmet je anderen niet met je verkoudheid.

Nut van mondkapjes

In Azië is het al vrij normaal om mondkapjes te dragen als je verkouden of ziek bent. Je besmet hierbij anderen minder snel. Waar dus eerder vrij lacherig werd gedaan over Aziaten tonen deze mensen juist verantwoordelijkheid. Europeanen zullen tijdens het Coronavirus door hebben gekregen wat het nut is van een mondkapje zonder het idee te hebben dat het heel overdreven is.

Wegwerpmondkapjes zoals de tandartsen die hebben zijn allang niet meer de enige optie. Je kunt zelf je eigen mondkapje personaliseren. Bij Giftsdiret.nl kun je bijvoorbeeld je eigen mondkapjes ontwerpen. Je bepaalt zelf de kleur, tekst en eventueel logo’s of patronen. Kies hierbij een herbruikbaar mondkapje die je kunt wassen. Je zult een uniek mondkapje hebben die je meermaals kunt dragen.

Geef kleur aan sombere tijden

Zoals aangegeven kun je tegenwoordig gemakkelijk mondkapjes bedrukken waardoor het dragen van een mondkapje niet per se een medische uitstraling moet hebben. Door een mondkapje te kopen met je eigen logo en een vrolijk kleurtje zoals roze mondkapjes zorg je voor een vrolijker beeld op straat. Een lach bij een ander op het gezicht brengen kan in sombere tijd geen kwaad.

Met de mogelijkheden om mondkapjes naar je eigen wensen te kopen is een betere optie dan zelf maken. Houdt er namelijk rekening mee dat je mondkapje moet voldoen aan de Europese normen. Het materiaal moet dik genoeg zijn om bacteriën te weren en het luchtfilter moet voldoende zijn zodat je fatsoenlijk kunt ademhalen. Je draagt ten slotte mondkapjes op jezelf en anderen te beschermen.